Ne-am bucura foarte mult dacă doriți să ne susțineți activitatea. Aveți posibilitatea să faceți acest lucru fie ca persoană privată, fie ca persoană juridică. Aici găsiți posibilitatea de a face o donație.

Donează ca persoană fizică

Am fi încântați să primim sprijinul dumneavoastră - o singură dată sau lunar - vă rugăm să faceți clic aici:

Doneazâ

Donează 3,5% din impozitul plătit în anul precedent
Dacă doreşti să ne susţii activitatea o poţi face prin redirecţionarea procentului de 3.5% din impozitul plătit de tine anul trecut. 

Pentru asta te rugăm să descarci, completezi, semnezi şi transmiţi Formularul 230, până la data de 20.05.2024 prin e-mail la adresa office@diakoniewerk.ro, ori personal sau prin poştă la adresa: Asociaţia Diakoniewerk International,  str. Mitropoliei nr. 28, Sibiu.

Completează şi semnează formularul online aici.

Descarcă formularul de mai jos sau completează-l online aici.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Formular 230

Donează ca persoană juridică

Sponsorizează prin transfer bancar

Ne puteţi susţine activitatea prin sponsorizări directe care pot fi realizate de firmele plătitoare de impozit pe profit în limita a 20% din impozit, respectiv maxim 7,5% din cifra de afaceri, calculat pe trimestru sau pe un an fiscal. Firmele plătitoare de impozit pe venit pot semna contract de sponsorizare calculat pe trimestru. Dacă doriţi să ne susţineţi găsiţi aici modelul contract de sponsorizare în varianta PDF.
După completarea contractului vă rugăm să îl transmiteţi la adresa de e-mail office@diakoniewerk.ro pentru înregistrarea acestuia. 
Alternativ ne puteţi transmite datele de contact şi vom reveni noi cu contractul completat.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Sponsorizează prin declaraţia 177

Ne puteţi susţine activitatea prin completarea formularului 177 până în 27 decembrie a anului curent pentru redirecţionarea a 20% din impozitul plătit de companie anul trecut. Dacă doriţi să ne susţineţi găsiţi aici modelul contractului de sponsorizare în varianta PDF.
După completarea contactului vă rugăm să îl transmiteţi la adresa de e-mail office@diakoniewerk.ro pentru înregistrarea acestuia. 
Alternativ ne puteţi transmite datele de contact şi vom reveni noi cu contractul completat.2

Vă mulţumim pentru susţinere!

Contract de sponsorizare
Contract de sponsorizare pentru Declaraţia 177