Asociaţia Diakoniewerk International

str. Mitropoliei, nr 28, Sibiu, Romania, 550179
Tel: +40 772 228 219
Web: www.diakoniewerk.ro
Email: office@diakoniewerk.ro

Contact: 

Cristina Andreea Costea

Email: c.costea@diakoniewerk.ro

Direcții generale:

Diakoniewerk se sprijină pe credinţele transmise de Isus, bazându-se pe dorinţa de întrajutorare a aproapelui. Diakoniwerk își dedică în primul rând activitatea persoanelor aflate în suferință, în situații sufletești critice și în situații sociale nedrepte. Asociația își dorește îndepărtarea cauzelor care au dus la aceste situații. Ea se dedică în mod ecumenic tuturor oamenilor, de aproape și de depărate, creștini și de alte confesiuni. Deoarece îndepărtarea de Dumnezeu reprezintă o mare suferință a umanității iar pacea sufletească este direct legată de sănătate şi bunăstare, Asociația Diakoniewerk îşi dedică întreaga activitate în slujba omului.

Conținutul activității noastre:

Asociația Diakoniewerk susține oamenii aflați în situații de viață dificile și pe cei cu nevoi speciale: vârstnici, persoane cu dizabilități, copii și tineri proveniți din medii defavorizate. Serviciile noastre sociale includ centre de zi pentru copii, centre ocupaționale, centre de consiliere, servicii de îngrijire la domiciliu şi locuinţe protejate pentru persoane cu dizabilităţi.

Drepturi asupra imaginilor și licențe:

Toate materialele foto și licențele reprezintă proprietatea Diakoniewerk International. Ele nu pot fi utilizate sau distribuite fără acordul proprietarului.

Vă rugăm să țineți cont de notificarea noastră privind protecția datelor.